Ett rakt svar på #dinfråga från de partier du vill!

Vad innebär Askr.se för dig som politisk representant?

 • Spara tid och nå ut till fler genom effektiv kommunikation
  Valrörelsen är intensiv och det gäller att använda sina resurser smart. Genom Askr.se kan ni använda tiden effektivt och nå fram till viktiga väljare, nämligen potentiella väljare som aktivt visat intresse för ert parti. Ni får en effektivare kanal än traditionella metoder som valstugor och dörrknackning, samtidigt som ni kan kommunicera direkt med de väljare som vill förbli politiskt neutrala i sociala medier. Det gör Askr.se till ett perfekt komplement i er valrörelse.

 • Förstå väljares viktigaste frågor
  Att kommunikationen med potentiella väljare är relevant och aktuell är oerhört betydelsefullt, men självkart kan det vara svårt att veta vilka som just nu faktiskt är väljarnas viktigaste frågor. Med hjälp av Askr.se får ni en möjlighet att delta vid diskussionen runt köksbordet, både för att öka er förståelse för vad väljarna pratar om, samtidigt som det ger er en möjlighet att på ett smidigt sätt ge era svar. Den nya generationens valstuga helt enkelt.

 • Svara snabbt och smidigt, var du än befinner dig
  Det är inte lätt att få tiden att räcka till. Samtidigt finns det mängder med korta tillfällen då man skulle kunna spendera tiden smartare, om bara rätt information eller rätt verktyg fanns. Nu finns den möljigheten. Passa på att svara på en fråga i väntan på lunchen, tre frågor på bussen hem och varför inte även under den faktiska arbetstiden. Nu har ni chansen att svara på frågor från intresserade väljare direkt i mobilen, surfplattan eller datorn, när det passar er bäst.

 • Tydlig exponering för dig som politiker
  Politiker kan ofta upplevas som avlägsna och svåra att nå. Direkta svar på väljarnas frågor i kombination med en personlig profil där alla besvarade frågor samlas, möjliggör en personlig dialog och en effektiv kontaktyta. Ett smart sätt att komma närmare väljarna. Ett verktyg för exempelvis personvalskampanjer för enskilda politiker, eller för partiet som helhet exponeras.

 • Tjänsten är kostnadsfri
  Det stämmer faktiskt. Att kommunicera med potentiella väljare kostar varken dig som politisk representant eller ditt parti någonting. I ett senare skede hoppas vi kunna erbjuda er relevanta extratjänster, för att på ett smidigt och överskådligt sätt följa upp, analysera och effektivisera er kommunikationen ytterligare.
< Tillbaka till startsidan
Askr Logotype


Hur kommer du igång?

Börja med att fylla i din kontaktinformation nedan. Så snart vi bekräftat att du representerar det parti du angett får du en personlig kod, vilken du anger när du skapar ditt konto. För allas trygghet så klart.

* nödvändiga fält